DE WATERGRAVIN - Visserij en verhuurbedrijf.Het chalet 'De Watergravin'
                      
                       

In Zuiddorpe, nabij Axel te Zeeuws- Vlaanderen, verhuren wij een chalet op een mooi, rustig, langwerpig natuurperceel van 33.000 m2.  Het natuurgebied waar men kan wandelen, lezen of niksen heeft ook een water waar u op kunt varen, kortom tot rust komen. U huurt het chalet inclusief het gehele perceel, er zijn dus geen andere gasten aanwezig. Het is dan ook een stilteperceel.

Op een kilometer afstand, in het dorp Zuiddorpe, beroemd om zijn boekweit, bevindt zich een zeer goed restaurant 'Onder de Linden', met seizoensgerechten, ook is er een café, een frituur en een bushalte. U waant zich hier op een dorpsplein in Frankrijk.                                      Axel bevindt zich op zo'n 5 kilometer afstand en hier bevinden zich diverse winkels, tankstations, supermarkten, restaurants en terrasjes.      Er is een molen, een watertoren, diverse musea en een 18-holes golfbaan "De Woeste Kop". 
Diverse fiets- en wandelroutes langs forten en gehuchten maken de omgeving bijzonder.

Het chalet is voorzien van elektra, water, douche, apart wc, een keuken met elektrische kookplaat, koelkast, afzuigkap en wasbak, een tweepersoons bed (140 x 200) en een zithoek. De openslaande deuren bieden toegang tot het terras en geven een mooi uitzicht op het perceel. Er is een dvd speler met dvd's en tv aanwezig  maar geen wifi.               Er is voldoende parkeerplaats bij het chalet.  Er ligt een roeiboot.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het geheel is kleinschalig en biedt vooral rust; beslist een aanrader voor de natuurliefhebber, de natuurfotograaf, de sportvisser of de rust-zoekende, stilte-minnende mens.

    
 
 

 
 

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.